Breadcrubs-image
single

V termíne od 1. do 5. augusta 2022 sme sa vybrali do nádherného prostredia Vysokých Tatier na týždenné sústredenie pred novou sezónou. Jednak nabrať nové sily a kondíciu, ale aj otestovať našich hráčov novými trackermi na báze GPS. Na základe údajov, ktoré nám poskytujú vieme presne vyhodnotiť kvalitu tréningov a aj level pripravenosti našich hráčov.

Počas fyzicky náročného týždňa sme absolvovali niekoľko vysokohorských túr a intenzívnych tréningov, ktoré nám aj vďaka nameraným hodnotám na GPS trackeroch ukázali ako na tom kondične sme a na čom nám treba do budúcna popracovať. Z nášho pohľadu tento športový tábor do bodky splnil ciele, ktoré sme ním sledovali, nacvičili sme si nové herné stratégie, zlepšili základné pohybové schopnosti, či nadviazali nové a utužili staré priateľstvá. S peknými spomienkami a po krátkej prestávke na oddych sa tak môžeme naplno pustiť do novej športovej sezóny.

Touto cestou by sme sa chceli poďakovať Banskobystrickému samosprávnemu kraju za značnú finančnú podporu, vďaka ktorej sme mohli športový tábor uskutočniť.


podpora BBSK

Top