Breadcrubs-image
single

Ponuka táborov na leto 2021

Denné tábory sú určené pre deti a rodičov z blízkeho okolia ktorí musia pracovať aj cez prázdniny a chcú aby ich dieťa nesedelo cez prázdniny len tak doma pri počítači. Pripravili sme letné tábory v dvoch termínoch.

05. – 09. 7. Športový – (pozn. pre platbu - SPORT)

Deti sa budú venovať každý deň inému športu. Cyklistika – Sliač, turistika - Krupina, plávanie - Kováčová, futbal - ZV, gymnastika- Detva.

19. – 23.7. Turistický – (pozn. pre platbu - TURIST)

Deti budú spoznávať krásy Slovenska. Či sa už prevezieme vlakom a potom sa vydáme na túru alebo pôjdeme pešo, tak či tak si deti odnesú veľa zážitkov a tiež vedomostí z oblasti turistiky (turistické značenie, vhodná výstroj, naučíme ich ako a kde urobiť ohnisko, ako sa na turistike stravovať, ako a kde môžeme založiť oheň... ) Plánujeme návštevu Martina, Donovalov, Harmaneckej jaskyne, Krupiny a Banskej Štiavnice.

Tábory budú prebiehať v uvedených termínoch, od pondelka do piatku, od 7:30-16:00 a sú určené pre deti prvého stupňa ZŠ.

Postup pri prihlásení

Zaslanie prihlášky najneskôr do 20.júna na oranjeszvolen@gmail.com kde bude uvedené:

Meno a priezvisko dieťaťa
Dátum narodenia
Meno a priezvisko zákonného zástupcu
Telefonický kontakt na rodičov
Po obdŕžaní mailu vám obratom odpíšeme, či máme ešte voľné miesta a ak áno tak na rad príde platba.

Inštrukcie k platbe:

Cena tábora je €139 pre deti ktoré nie sú členmi klubu Oranjes. Zvýhodnená cena €99 platí pre našich členov. Keďže je počet miest obmedzený na 20, rezervovať miesto sa dá buď zaplatením zálohy €50eur (objednanie vecí pre deti na tábor – dresy, lopty, šiltovky, okuliare...) alebo plnej sumy na Oranjes účet - SK 32 1111 0000 0015 4471 6001. Variabilný symbol je dátum narodenia dieťaťa a do poznámky uveďte meno dieťaťa a tábor na ktorý chcete aby vaše dieťa išlo (SPORT, TURIST). Zvyšná časť peňazí (v prípade zálohy) sa bude platiť najneskôr v prvý deň tábora.

Top