Breadcrubs-image
single

Ideme na to!

Vstupujeme do svojej druhej sezóny a hneď od septembra začíname s tréningami pre deti 1. - 3. ročníka ZŠ.

Tréningy budú prebiehať každý utorok a štvrtok so začiatkom o 16:30, na ihrisku ELÁN ZVOLEN. V dohľadnej dobe po rekonštrukcii školského ihriska na Základnej škole Námestie mládeže sa presunieme na vynovené ihrisko so živou trávou. Prihláste ku nám Vaše dieťa.

Tréningovými dňami budú zatiaľ utorok a štvrtok. Podľa počtu prihlásených deti bližšie určíme skupiny a presný harmonogram tréningov. Deťom sa budú venovať najkvalitnejší tréneri pre túto vekovú kategóriu v okolí. Príďte sa o tom sami presvedčiť spolu so svojimi talentami.

Mesačný príspevok sme nastavili na 20 € na dieťa, ale pre každého zo záujemcov ponúkame prvé 2 tréningy úplne grátis. Chceme zároveň upozorniť, že všetky výnosy z členského budú primárne investované do komfortu detí.

A samozrejme nemôžme zabudnút na to, že každý nový člen nášho tímu dostane tréningový dres. Ak ešte stále váhate či to s nami skúsite napíšte nám, ak ste sa už rozhodli pošlite nám vyplnenú prihlášku a staňte sa tak súčasťou klubu ORANJES Zvolen, nesklameme Vás.


Top