Breadcrubs-image
single

Ponuka táborov na leto 2020

Denné tábory sú určené pre deti a rodičov z blízkeho okolia ktorí musia pracovať aj cez prázdniny a chcú aby ich dieťa nesedelo cez prázdniny len tak doma pri počítači. Pripravili sme ponuku 4 tematických táborov. Vždy počas pracovných dní v týždni od 7:30 do 16:00.

6. – 10.7. Cestovateľský – (pozn. pre platbu - CEST)

Deti budú cestovať vlakom, autobusom po okolí a spoznávať okolité mestá, dediny, kultúrne a prírodné pamiatky (jaskyne, múzeá...).

13. – 17.7. Športový – (pozn. pre platbu - SPORT)

Deti sa budú venovať každý deň inému športu. Bicyklovanie, tenis, plávanie, futbal a turistika.

20. – 24.7. Futbalový – (pozn. pre platbu - FUTBAL)

Deti budú trénovať 2x denne pod vedením špičkových trénerov. Tréningy prispôsobíme zručnostiam a výkonnosti detí. Jeden deň bude regenerácia na kúpalisku a tiež prehliadka futbalového štadióna (mimo ZV) a tiež zápas s adekvátnym súperom.

27. – 31.7. Turistický – (pozn. pre platbu - TURIST)

Deti budú spoznávať krásy Slovenska. Či sa už prevezieme vlakom a potom sa vydáme na túru alebo pôjdeme hneď pešo, ak či tak si deti odnesú veľa zážitkov a tiež vedomostí z oblasti turistiky (turistické značenie, vhodná výstroj, naučíme ich ako a kde urobiť ohnisko, ako sa na turistike stravovať, ako a kde môžeme založiť oheň... )

Tábory budú prebiehať v uvedených termínoch, od pondelka do piatku, od 7:30-16:00 pre deti prvého stupňa ZŠ.

Postup pri prihlásení

Zaslanie prihlášky na oranjeszvolen@gmail.com kde bude uvedené:

Meno a priezvisko dieťaťa
Dátum narodenia
Meno a priezvisko zákonného zástupcu
Telefonický kontakt na rodičov
Po obdŕžaní mailu vám obratom odpíšeme, či máme ešte voľné miesta a ak áno tak na rad príde platba.

Inštrukcie k platbe:

Cena tábora je €129 pre deti ktoré k nám nechodia do klubu Oranjes na tréningy a €99 pre členov. Keďže je počet miest obmedzený na 20, rezervovať miesto sa dá buď zaplatením zálohy €50eur (objednanie vecí pre deti na tábor – dresy, lopty, šiltovky, okuliare...) alebo plnej sumy na náš Oranjes účet, ktorý máme na stránke www.oranjeszvolen.sk v sekcii kontakt. Variabilný symbol je dátum narodenia dieťaťa a do poznámky uveďte meno dieťaťa a tábor na ktorý chcete aby vaše dieťa išlo (CEST, SPORT, FUTBAL, TURIST). Zvyšná časť peňazí sa bude platiť najneskôr v prvý deň tábora.

Top